De Margarethaschool is een gemengde katholieke school met sport en bewegen hoog in het vaandel. Alle kinderen krijgen drie keer per week bewegingsonderwijs aangeboden. Daarnaast organiseren we een ruim aanbod naschoolse sportactiviteiten. De school neemt een centrale plaats in, in de Arnhemse wijk Malburgen.

Als school zijn we meer dan een plek om te leren. Het bieden van een veilig pedagogisch klimaat voor onze leerlingen zien we als één van onze belangrijkste kerntaken. Als school zijn we sterk in het onderhouden van relaties met kinderen, ouders, de buurt en maatschappelijke organisaties.

Per direct zijn we op zoek naar een:

Vakleerkracht Sport en Bewegen
(0,8 WTF: dinsdag tot en met vrijdag)

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

  • qxio-ios-arrow-down Wij zoeken een collega die:
  • qxio-ios-arrow-down Wij bieden:
  • qxio-information-circled

    INFORMATIEPAKKET

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag uiterlijk zondag 5 februari 2023 een korte motivatiebrief met CV op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kun je bellen met Ton Meboer of Marloes van Zomeren (026-3216670) of de website van de school raadplegen: http://www.margarethaschool.nl