Kunstrijk is een fijne wijkschool, in de wijk Klarendal, met ongeveer 170 kinderen, verspreid over 9 groepen. Samen met Skar Beestenboel vormen wij Kindcentrum Klarendal wat betekent dat we voor onze kinderen een breed aanbod van activiteiten hebben en een zeer nauwe samenwerking met de kinderopvang en andere partners in ons gebouw. In ons MFC werken we met verschillende partners samen aan goed onderwijs.

We begeleiden, in het kader van Samen Opleiden, studenten van HBO en MBO opleidingen. Daarnaast zijn we een Vreedzame School. Dat betekent dat we de klas en de school als een leefgemeenschap beschouwen, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen en leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Wij willen kinderen actief leren zich verantwoordelijk te voelen voor elkaar en voor de gemeenschap.

Met ingang van 01-02-2023 (of zoveel eerder als mogelijk) zoeken wij twee enthousiaste collega’s voor de functies:

Onderwijsassistent-A (WTF 0,6-0,8)
Leraarondersteuner-A (WTF 0,8-1,0)

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

  • qxio-ios-arrow-down Wij zoeken collega's:
  • qxio-ios-arrow-down Wij bieden:
  • qxio-information-circled

    INFORMATIEPAKKET

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag uiterlijk zondag 11 december 2022 een korte motivatiebrief met CV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor aanvullende informatie kun je kijken op onze website  www.basisschool-kunstrijk.nl of bellen met Monique van der Meijde (directeur), 06-31117014